Myśląc Globalnie

Pramerica Życie TUiR SA, jest częścią globalnej instytucji finansowej Prudential Financial, Inc. ( PFI*). Od wielu lat prowadzimy działalność charytatywną. Tradycją firmy stał się organizowany co roku Światowy Dzień Wolontariusza. W tym dniu pracownicy i współpracownicy firmy na całym świecie, wraz z rodzinami, znajomymi i przyjaciółmi poświęcają swój wolny czas na wsparcie najbardziej potrzebujących.
Pierwszy Międzynarodowy Dzień Wolontariusza zainicjowany przez  został zorganizowany 28 października 1995 roku. Od tego czasu wszyscy wspólnie poświęciliśmy ponad  2 000 mln godzin aby podarować uśmiech tym, którzy tego potrzebują. Czytaj więcej

* Prudential Financial, Inc. (PFI), spółka zarejestrowana w Stanach Zjednoczonych, nie jest powiązany w żaden sposób z Prudential plc, spółką zarejestrowaną w Wielkiej Brytanii.

Fundacja Pramerica w Polsce

W 2009 roku utworzyliśmy Fundację Pramerica, która otrzymała status organizacji pożytku publicznego (OPP). Wszystkie nasze dotychczasowe działania z zakresu społecznej odpowiedzialności Pramerica Życie weszły w zakres kompetencji Fundacji Pramerica.

Nasza organizacja reprezentuje najwyższe standardy pracy i przejrzystość w działaniu. W skład Fundacji wchodzą osoby prezentujące najlepszą jakość pracy, dla których etyka i empatia są najważniejszymi wyznacznikami działania.